I min praksis som psykoterapeut og coach hjælper jeg mange personer, der enten ikke ved, hvad de vil, eller som har søgt mål hele livet, som ikke gør dem tilfredse, eller hvor målene stadig ikke er nået trods store kraftanstrengelser og møje og besvær med at nå dem. Mange er nået der til, hvor de bebrejder sig selv, at de ikke kan nå i mål, og ofte konfronteres de også i omgivelserne med forventninger. Nogle føler sig som en fiasko og har mistet al tillid, al tro og håb, mens andre stadig har gå på mod. 

Måske du oplever status quo uden fremskidt og undren over, hvordan du nu kan være samme sted igen igen. Eller det kan være, at du er udmattet, har angst, depression, stress eller andet.

Metoden er “law of attraction” og mantraet er at lære tillid, en stærk tro på, på trods af vores tidligere dårlige erfaringer. Det vi skal lære er at være med vores længsler og sorg over ikke at være nået dertil endnu, mens vi samtidig har et minimum af tro, der gør at vi konstruktivt kan tiltrække vores mål med sindet. Mål som du ikke kan handle dig til eller udtænke vejen til, hvor universet må på banen og fjerne følelsesmæssige blokeringer og højne logistikken frem til målet.

Andre har styringen over dit liv, når du ikke selv har styringen

Med for stor ubevidsthed i skridtene mod, hvad du dybest set ønsker, bliver andres magt over dig for stor: dine forældre, dit job eller mangel på samme, din familie, venner, samfundet mv.

Den bevidsthed, som er indeholdt i “law of attraction” foregår på 3 planer, som alle 3 skal tale sammen og “hæves op” på et nyt niveau. Når der er for stor ubevidsthed, så taler de ikke sammen og er ude af balance, fordi de styres af dagsordener, der ligger uden for os selv.

Hvordan det? Og hvad kan du gøre? Klik på videoen, og se hvordan det her fungerer i dit liv, og hvad du kan gøre. Og om du evt. skal have hjælp til at komme på sporet.

Se beskrivelse af selvudviklingsgruppen, der omhandler dette emne, om som ledes af mig

Se anbefalinger fra klienter her på min side coachcare.dk

Book en session

Se flere videoer:

kig i menuen under emner

Følg med på facebook