Kender du til at blive ramt og påvirket af dine egne og andres følelser? Kender du det, at en afvisning kan være meget sårbart for dig? Og kan ramme dig i flere dage eller mere? Mærker du du så også mange ting, der kan være svære at sætte ord på. Følelser, der fylder og rumsterer, og som måske gør dig vred eller vred, frustreret eller angst? 

Forstår andre dig ikke? Er det så også lige her, at du går endnu mere i stykker? Kulden, forkertliggørelsen, kampen for at få dig til at tørre næsen og komme videre … Andres mangel på forståelse kan virkelig være svær at håndtere, og vække nye følelser af skam, anderledeshed, ensomhed mv.

Hvad kunne du have brug for? Savner du nogen, der forstår dig på et helt andet plan end dine omgivelser? Kunne du være interesseret i at møde andre, der har det på samme måde? Og at blive bedre til at forstå dig selv, og at acceptere og håndtere denne side af dig.

Som psykoterapeut og som et følsomt menneske, vil jeg spejle dig helt anderledes end dine omgivelser gør. For det er det, der skal til. Jeg selv brug for et kærligt spejl til min følsomhed, og måtte vente mange år på at få det. Da jeg fik det, gav det mig så meget, at jeg har oparbejdet en stor omsorg og empati for mig selv og for mennesker som dig. 

I min praksis som psykoterapeut ser jeg en del voksne personer med langvarig følelsesmæssig sårbarhed. Voksne man ikke nødvendigvis ved døjer. Oftest har de det meste af deres voksne liv og ungdom ledt med lys og lygte efter de redskaber, som skal fjerne følelsesmæssig uro og/eller sårbarhed. Nogen har gået i terapi eller anden behandling i en del år, men mærker at de har brug for noget mere – noget som synes umuligt. Så man lever med de stærke følelser i stilhed og uden forståelse fra omgivelserne. Tåler og affinder sig med skammen og ensomheden.

Mantraet er at lære at være præcis den du er, præcis der hvor du er pt. Det er den største udvikling du kan gøre – men noget af det sværeste. For vi kan let komme til at hade os selv eller udvikle et lavt selvværd og forsvar imod følelserne, hvor du kreerer diverse flugtstrategier, dramaer, hårdkogthed, kulde, kontrol eller angst i kontakten med andre mennesker. 

Stor følsomhed kan også bevirke, at det er svært at sætte grænser – for man vil bare gerne have andre til at synes om en, elske en, bekræfte os i, at “jeg er god nok og elskelig som menneske”. Men uden grænser kan vores sårbarhed forøges meget, hvor vi vil være sårbare over for mangt og meget. 

Deltag i et fællesskab med et par individuelle samtaler også

Måske du kunne tænke dig at deltag i et forløb med andre, der også føler sig sensitive på et niveau, der ikke helt forstås eller anerkendes af omverden (eller dig selv). Her får du mulighed for at lytte med og tale sammen med andre, hvilket åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede, der er så helende.

Synes du det lyder spændende, så deltag i et 1-dags kursus eller i en lille gruppe, og tag hul på opgaven.

1-dags kursus

Pris for 1-dags kursus er 975.

Send mig en sms på 2320 6983 og overfør beløbet via mobilepay på samme nr.

Du kan endvidere like min facebookside , hvor der slås andre lignende arrangementer op.

Fællesskab plus individuel rådgivning

Deltag i et forløb med andre i en lille gruppe af mennesker, der som dig har oplevelser med stor sensitivitet.

Så kom og mød andre, der også arbejder med deres følsomhed. Vi vil være 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk. Slip det tunge åg. Du må også godt NYDE livet uden følelser, der fylder unødvendigt meget og i for lang tid. 

Struktur for gruppen 

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling med at forfølge sande og vigtige mål i livet. Herefter mødes gruppen to gange gang. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen til at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Vi mødes enten online eller i KBH´s omegn, 2860 Søborg.

Pris 

4.275 kr. for kombineret forløb. 2.275 kr. for gruppen alene. 750 kr. per time, hvis du kun ønsker  individuelle samtaler – evt. på telefon.

Er du interesseret?

Har den fysiske gruppe i Søborg eller onlinegruppen vakt din interesse, så send mig en sms på 2320 6983 og overfør beløbet via mobilepay på samme nr.

Du kan endvidere like min facebookside og få informationer om andre lignende arrangementer.

Se anbefalinger fra klienter på min side coachcare.dk

Du kan læse mere om diverse følelsesmæssige temaer på min anden hjemmeside coachcare.dk. Klik her

Book en session

Se flere videoer:

kig i menuen under emner

Følg med på facebook