Synes du også, at det kan være svært at tackle alle de ting, der sker, når dine børn flytter, din krop ændrer sig, når følelser du aldrig har følt før dukker op? Kender du også det, at det kan føles som at være i en krise, og at alskens udfordringer pludselig vælter ned over dig?

For nogle starter det allerede i 40´erne, for andre først i 50´erne eller 60´erne. Den der midterperiode, hvor der sker mangt og meget med kroppen, følelserne, farveller til børn og ungdom, nye interesser, følelse af ensomhed, angst, kriser, tab af mening, samt mange andre eksistentielle og individuelle personlige udfordringer.

Har du også brug for at tale med nogle andre, og ikke føle dig så alene? Har du også brug for et fællesskab, hvor du trygt kan dele dine sorger og glæder, og blive fulgt og støttet af andre kvinder i samme alder, som også du kan følge og støtte? 

Måske du så har lyst til at mødes i en lille gruppe i København, eller online, som mange af os fik en vis rutine i under nedlukningen i foråret 2020. Gruppen er for kvinder i alderen 45 – 65 ca.

I gruppen skal vi følge hinanden som en støtte i livet, og tale om de svære og glædelige ting, der opstår.

Gruppen har mig som gruppefacilitator og leder. Jeg er 53 år, og altså selv i den der udfordrende mellemperiode. Jeg er praktiserende Psykoterapeut MPF, og har stor erfaring med grupper og individuel terapi. Jeg giver jer kvinder muligheden for at få et rum, hvor også jeg som psykoterapeut kan fange jer op og give jer et forstående og empatisk spejl midt i sorgen, vreden, glæden osv. Og behøver I et skub, når offerrollen måske tager sit indtog, eller I sidder fast, så finder jeg også mine kærlige indspark frem til at tage ansvar og tingene hjem til dig selv, og anviser måder at gøre det konkret.

Lidt mere om mig: Jeg har en datter på snart 18. Jeg skriver bøger og afholder personlig terapi på 12. år. Tidligere arbejdede jeg med kommunikation i det private erhvervsliv. Min historie indeholder oplevelser med angst, usikkerhed, vrede og skam, som jeg har været igennem et langt terapeutisk forløb med. Jeg har endvidere tidligere lidt af flere psykosomatiske tilstande i kroppen, som jeg har opnået at få hul på, hvilket vil sige at jeg er rask i dag. Siden 45-års alderen har jeg været i denne overgangsfase, hvorfor jeg kender følelserne, kropssymptomerne, de eksistentielle faser mv på egen krop. 

Skriv en besked til mig på tlf. 2320 6983, hvis det kunne have din interesse. Du kan også skrive en besked til mig på min facebookside, hvor jeg slår denne gruppe op mht nye opstartsdatoer, samt andre spændende grupper og arrangementer, samt gratis webinars:  https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

Vi mødes i 2860 Søborg eller online en hverdagsaften eller weekend – ihvertfald et tidspunkt, der passer alle. Jeg forestiller mig, at vi skal være max. 6 i gruppen inkl. mig som gruppeleder, og at 4 er minimum. Vi mødes en gang om måneden i 2 timer online eller 2-3 timer i mit lyse og hyggelige terapilokale med en kop te og lidt mandler og frugt mv., og at vi ellers hurtigt går til at dele, hvad der står i forgrunden for os pt., sådan at vi får den støtte, vi har brug for til at stå i livet i en temmelig svær, men også meget spændende alder. 

Pris per gang (løn til gruppeleder) 350 kr., der betales på dagen den første gang, vi ses. Derefter betales der for 3 måneder ad gangen, dvs. 1.050 kr. hver 3. måned.

Hvis der ønskes lidt teorigennemgang, kan vi evt. tage det op 🙂

Kærligst
Katrine

Book en session

Se flere videoer:

kig i menuen under emner

Følg med på facebook