Måske du kunne tænke dig at deltage i et forløb med andre, som har oplevelser med vrede, og hvor skadelig den kan være for både helbred og psyke – men også kraftfuld og energigivende, hvis vi får fat i egen vrede, og udlever den i mere konstruktive former, der beliver dig og dine omgivelser.

I gruppen er der andre, der også gerne vil lære vreden at kende, og at få et godt forhold til den. Her får du mulighed for at lytte med og tale sammen med andre, hvilket åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede, der er så helende.

Så kom og mød andre, der også vil undersøge vredens kæmpe potentiale, men også hvordan man håndterer sin egen og/eller andres vrede.

Vi vil være 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk. Vi arbejder i et lyst, nænsomt og kærligt miljø, hvor alle er trygge. Der indgår ikke “voldsomme” vredesøvelser, da det ikke er en del af denne gruppes formål og ramme.

Som gruppeleder har jeg arbejdet med klienters forhold til vrede, lige som at jeg har arbejdet med min egen vrede i de sidste 30 år. Jeg er nu 52. Den måde min vrede viste sig på – på det tidspunkt hvor jeg ikke ønskede et forhold til den og undertrykte den – var gennem min krop. I mine 20´ere var jeg slemt præget af blæresymptomer, uden at der var blærebetændelser og derfor behandlingsmulighed. Det startede en rejse for mig, under hvilken jeg opdagede min vrede. Og den var stor. Det blev til raserianfald mod min mor. Efter at jeg havde afskåret forbindelsen i 2 år (den kolde vrede), fandt vi sammen igen. Her udtrykte jeg mine grænser med fast stemme, og så eksploderede jeg ikke mere, lige som at jeg ikke mere præges af psykosomatiske symptomer eller anden sygdom. I dag udtrykker jeg vrede som grænser på en kærlig og respekterende måde.

Synes du det lyder spændende, så deltag i et 1-dags kursus eller i en lille gruppe, og tag hul på opgaven.

1-dags kursus

Pris for 1-dags kursus er 975.

Send mig en sms på 2320 6983 og overfør beløbet via mobilepay på samme nr.

Du kan endvidere like min facebookside , hvor der slås andre lignende arrangementer op.

Fællesskab plus individuel rådgivning

Deltag i et forløb med andre i en lille gruppe af mennesker, der som dig har oplevelser og/eller vanskeligheder med at udtrykke vrede eller med andres vrede.

Her får du mulighed for at lytte med og tale sammen med andre, hvilket åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede, der er så helende.

Så kom og mød andre, der også kæmper med vreden. Vi vil være 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk.

Struktur for gruppen 

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling med vrede. Herefter mødes gruppen to gange gang. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen til at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Vi mødes enten online eller i KBH´s omegn, 2860 Søborg.

Pris 

4.275 kr. for kombineret forløb. 2.275 kr. for gruppen alene. 750 kr. per time, hvis du kun ønsker  individuelle samtaler – evt. på telefon.

Er du interesseret?

Har den fysiske gruppe i Søborg eller onlinegruppen vakt din interesse?

Du kan betale via mobilepay på 2320 6983, og sende mig en sms på samme nummer om, hvilken gruppe du tilmelder dig. Så sender jeg dig en dato for opstart. Du er også velkommen til at skrive spørgsmål til mig.

Du kan endvidere like min facebookside og få informationer om andre lignende arrangementer.

SE VIDEO OM EMNET VREDE

Book en session

Se flere videoer:

kig i menuen under emner

Følg med på facebook