Jeg er født i 1968, og har arbejdet med mennesker og udviklingsprocesser hele mit liv – heraf som coach, psykoterapeut og parterapeut siden 2006.

Jeg er optaget i Psykoterapeutforeningen, der sikrer at jeg lever op til deres etiske regler for faget.

Jeg er tilknyttet et lægehus i Hellerup, og er psykoterapeut i HRcare. Derudover har jeg egen praksis.

Jeg er ligeledes SPS-konsulent for unge med diagnoser på diverse gymnasier.

Jeg har en baggrund med traumer og stor sårbarhed, som jeg har arbejdet med hele mit voksne liv, og som giver mig mange erfaringer med at hele. Det har bevirket, at mine klienter har fået gavn af en, der selv har været der, og at de har følt stor forståelse og rummelighed. De har deusden mødt et andet spejl end det hårde og mere maskuline spejl, som vi mødes af i samfundet, og til tider også i vore egen familie, venskaber, på arbejdspladsen mv.

Mie klienters anbefalinger kan du se på min anden hjemmeside coachcare.dk.

Ring eller skriv til mig på tlf 23206983. Eller check ind på min facebookside

Mange hilsener

Katrine Boeck